Welke diensten bieden wij u?

Doordat de ontwikkelingen in de afgelopen 20 jaar zeer hard zijn gegaan met de automatisering is het voor de ZZP-er en het kleinbedrijf steeds moeilijker geworden om op alle gebieden bij te blijven. Doen waar je goed in bent is daarom steeds belangrijker geworden.ZZP

Wij zijn daarom dan ook méér dan een administratiekantoor geworden. Aan de ene kant wordt door de automatisering het boekhouden steeds eenvoudiger, aan de andere kant wordt er steeds meer gevraagd van de ondernemer om zaken goed inzichtelijk te houden omdat het verkrijgen van kennis macht is. Hier zijn wij dan ook steeds meer met onze ondernemers mee bezig om ze niet alleen meer te ondersteunen met alleen de administratieve zaken maar ook met de meer operationele zaken die komen kijken bij het ondernemen. Tevens kunnen wij een startende onderneming helpen bij het maken van een  ondernemingsplan voor o.a. KvK en banken etc.

Administratiekantoor voor ZZP/kleinbedrijf

Kijk hier voor de diensten die wij bieden voor de ZZP-er en het klein bedrijf.

Consultancy Finance

Voor het MKB hebben wij ook een service als Interim Finance. Door de toenemende groei in de economie, is het voor bedrijven steeds moeilijker geworden om tijdelijk of parttime, goed interim personeel te vinden. Juist doordat wij veel kennis hebben binnen verschillende bedrijven en alles snel oppakken zijn wij een goede kandidaat om uw bedrijf te helpen op het administratieve en financiele vlak. Klik hier om er meer over te lezen.

Consultancy Logistiek

Doordat wij ook al meer dan 20 jaar ervaring hebben binnen SCM omgevingen, met projecten, het operationele proces op diverse planningsafdelingen zoals Demand, Supply en Productionplanning, zijn wij ook een goed medium om “tijdelijk” u te helpen om processen door te laten lopen, te verbeteren en verder te automatiseren. Klik hier voor meer info.